TRAFFIC2DAY

Contracting Trafficworkers


TRAFFIC2DAY is een volwassen organisatie die verkeersregelaars opleidt en inzet bij haar projecten van klanten in de infra -, en evenementen branche. Onze organisatie bestaat u vele expertises die nauw aansluiten in de branche van de verkeersregeltechniek.

Door proactief te werk te gaan, hogere eisen aan kandidaten te stellen, mee te denken met uw organisatie en creatieve oplossingen op maat aan te dragen, maken wij het verschil. Ook zijn we proactief in het benaderen van Werkgever Service Punten en Re-integratie bedrijven in Nederland om aan het Social Return aspect te voldoen.

De kandidaten die worden geselecteerd door onze afdeling werving en selectie worden geselecteerd op basis van affiniteit met het verkeer.

Onze kracht ligt bij het leveren van maatwerk. Wij vinden een persoonlijk gesprek erg belangrijk om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wilt u een goede service en dat wij u volledig ontzorgen op uw projecten! Maak dan gerust een afspraak, onze medewerkers staan u graag te woord.

Waarom voor ons kiezen?

De verkeersregelaars van ons zijn gecertificeerde medewerkers die de cursus voor verkeersregelaar volledig bevoegd en onder toezicht van de politie met goed gevolg hebben afgelegd. 

De verkeersregelaars zijn in het bezit van

een goede uitrusting met de daarbij PBM

´s. Ook wordt gebruik gemaakt van

maclights en portofoons om de

communicatie onderling en met de weggebruikers optimaal te maken.

Onze verkeersregelaars zorgen voor een goede doorstroming van het verkeer waar nodig. Ook voorkomen zij gevaarlijke

situaties en ongelukken bij in- en uitritten

van bouwterreinen.

0