TRAFFIC2DAY

TRAFFIC2DAY is een volwassen organisatie die verkeersregelaars opleidt en inzet bij haar projecten van klanten in de infra -, en evenementen branche. Onze organisatie bestaat u vele expertises die nauw aansluiten in de branche van de verkeersregeltechniek.

Door proactief te werk te gaan, hogere eisen aan kandidaten te stellen, mee te denken met uw organisatie en creatieve oplossingen op maat aan te dragen, maken wij het verschil. Ook zijn we proactief in het benaderen van Werkgever Service Punten en Re-integratie bedrijven in Nederland om aan het Social Return aspect te voldoen.

De kandidaten die worden geselecteerd door onze afdeling werving en selectie worden geselecteerd op basis van affiniteit met het verkeer.

Onze kracht ligt bij het leveren van maatwerk. Wij vinden een persoonlijk gesprek erg belangrijk om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wilt u een goede service en dat wij u volledig ontzorgen op uw projecten! Maak dan gerust een afspraak, onze medewerkers staan u graag te woo‚Äčrd.